Админе обърни внимание!!!
#51 Removed user 27.10.2012 11:38
Tarantulas
21 Posts

<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Нека и аз споделя своята глупост на всеослушание... Сигурен съм, че отборите с
по-малък потенциал ще бъдат "ЗА", а отборите захапали здраво мръвката ще са с
отрицателен вот... За това ето какво предлагам:

- Отбор спечелил първенството и купа на лигата (дубъл) да бъде прехвърлян в
група състояща се само от такива дублирали титлите си.
- Нека предположим, че 50% от отборите по А групите бъдат прехвърлени в новия
формат, то тогава (16 конф, 4 лиги / 2) остават 32 отбора или две нови групи по
16 отбора, ако цифрата е по-голяма то могат да бъдат разпределени по равно (или
горе долу) в 3 групи допълнение с ботове....

Като награда може отбора спечелил "VIP A group" да получава по 200 или повече
кредит за трофея над максимума от 10 000 кредит.

* Така ще се даде шанс на по-слабите отбори завършили на вторите места следващия
сезон да се борят за първото място и по-добро разпределение на кредита между
отборите, за да се запази стимула на "вечно втория"....

Може да ви се стори глупаво, но ако новия формат е под формата на първенството в
Шотландия, то тогава за един сезон ще има по 4 сблъсъка "Ралица - BG JUVENTUS",
"PFC BLUEROSSES - tonos" и други подобни дербита заслужаващи гледане.... Това ще
е много добър формат изпълнен с напрежение до последно!!!

Тогава в ЛШ ще навлязат нови имена със скромен потенциал, ще има равностойни
битки за СКК, СКШ и др.</blockquote>това беше най доброто предложение до сега (beer)

#52 Removed user 27.10.2012 12:11
BatIcho
252 Posts

Гн. Админ мисля че е време да дадете отговор на всичко това което се изписа толкова много теми се писаха че може да си напишеш роман мисля че е време за вашия отговор и не само аз .
Драги ми ПФК Стражите мисля че коментара ми по назад със нищо не убиждаше никои или нямаме право на мнение!

#53 Removed user 27.10.2012 19:55
Blue hawks
90 Posts

This post has been removed

#54 Removed user 27.10.2012 23:08
Green devils
332 Posts

<blockquote><h3>ChelseaFC написа:</h3>Гн. Админ мисля че е време да дадете отговор на всичко това което се изписа
толкова много теми се писаха че може да си напишеш роман мисля че е време за
вашия отговор и не само аз .
Драги ми ПФК Стражите мисля че коментара ми по назад със нищо не убиждаше никои
или нямаме право на мнение!</blockquote>
Колега,коментара ти беше не по темата,затова беше изтрит...Иначе всеки е свободен да изказва мнение.
По темата:1.Учител за новите-незнам защо се бави въвеждането му...От толкова много време всички искаме такъв.
2.Преразглеждане на трансферните цени на някои възрастови групи играчи,които са меко казано глупави в сегашният вариант.
3.Както предложи колегата kokona седмичните турнири да се направят по Рейтинг.
4.Добавяне на турнири за първите три отбора от Б групите

Прилагам темата на Prison Break в която иска отговор от Админа:http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5615

#55 Removed user 28.10.2012 13:52
Galaxy stars
27 Posts

значи всеки дава различни предложеня и аз има предложение
както аз така и много други играчи играят и в други мениджъри.
моето предложение е да се нарпави следното всички отбори завършили в топ 4 да се съберат и да образуват 4 елитни групи и вече на доло да се правят следващите групи. И както следва поселдните 2 (16 и 15 )отбора от всяка елитна група да изпадат директно а ( 14 да играе бараж с 3 от долна девизя) да играят баражи както следва с третя в подолната група.Това значи че всичко трябва да се промени и отборите да се раделят по рейтинг или коефициент за да може да има някакв прогрес и от малките отбори.
И да се вадете ежеседмично на всички отбори да се дават тиви права спорет това в гоя група са да има определени пари затова и както следва като се качваш в по горна група тв правата да растут.
Да се въведе в трансферите да се пускат за по 5 дни и да се надава да се въведе и помошник треньор които да помага на по малките отбори . И като спечелиш по долна група д се дава купа както е на всекяде дори да си спечелил примерно най долната група да имаш купа и да се дават пари за нея в музея това също ще е от помощ примерно за всекя купа от най нишак грипа да се дава по 500 кредит на седмица

#56 Deportivo 29.10.2012 11:03
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

така значи видях,че админа е пуснал анкета,което е добре,че не беше се случвало отдавна.само че не ми харесва това което се пита в нея.пак казвам не е честно да се размърдат отборите,особено тези,които са си правили стратегията няколко сезона и тъкмо ще жънат успехи в групата си(да визирам и себе си).така че ако попадна да речем в група при тонос или пирински орли какво правя?стоя си на сухо пак.това което наистина може да се направи е да се намалят броя на отборите в групите и да останат само сравнително силните отбори.това важи и за Б групите също и така няма да има мачове с ботове и ще са сравнително равностоини отборите.така или иначе има по 10 активни отбори някъде в група,затова примерно от 15 ги намалете на 10 отбора с по 3 мача помежду тях или 4.както и Б групите и така рязко ще се повиши качеството в тези групи.

#57 Girondins Bordeaux 29.10.2012 11:54
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

И аз съм против разместването на отбори от едни конференции в други 8-|

#58 FC United 29.10.2012 14:17
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Невиждам какво им се плашитр на Пирински Орли и Тонос,вашите отбори са млади и въобще няма да се засркат с тях,всичко зависи от това как си раВивате отборите.Примерно аз моя отбор започнах да го градя преди 4 сезона,така че няма какво да им се плашите,ще имате достатъчно време да изградите много силен отбор,а да не забравяме че вече имате много добри играчи.

#59 Deportivo 29.10.2012 15:45
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

дадох ги за пример просто.има голям шанс и веднага да се почне с печелене на титли,ама не е работа това.не трябва да е на случайността оставен този въпрос.
всеки си е изградил стратегия,някой от преди доста сезони така че този труд не трябва да се захвърля на вятъра.ти си си правил отбора преди 4 сезона,защото си знаел какво да очакваш.сега ти е в разцвета отбора и ти е лесно,помисли и за другите,които са минали този път.твърдо против.
а и някой мислил ли е какво ще стане с нац. отбори,като се омешат конференциите?

#60 FC United 29.10.2012 16:12
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Да разбирам напълно за какво говориш,но повярвай ми много по сладка ще ти е титла срещу силни съперници.Виждам че си направил отбор който да порме щартата от Бг Вайсрой,но реално в турнирите няма да стигнеш до върха.За всички ще е по добре всеки ден да имаме дербита вместо победи с по 7:0 всеки ден.Ще дам за пример един друг онлайн мениджър,там играя от 2006 година и съм в 5 лига,тоест за 6 години съм изкачил две девизии.Можех да съм по нагоре но стратегията ми е друга.Ще спомена само че имах трима национала на България и тези които се сещат коя е играта (мениджъра с най-много потребители в цял свят)знаят че това не е никак лесно.Но какво имам впредвид.По добре да не спечелим някой трофей от колкото да се изгуби интереса към играта,предпочитам да спечеля две титли вместо десет но да са ми наистина сладки.Всеки може да стигне до най-високите върхове в играта,но трябва търпение и мисля че там е проблема,всеки иска да печели трофеи веднага.